Over ons

Wij hebben heel wat te bieden, het is aan u om een keuze te maken uit ons totale dienstenpakket. Ons uitgangspunt is om een dienstverlening op maat te bieden. Van de begeleiding van uw administratieve proces tot en met het uitvoeren van uw volledige administratie, voeren van uw loonadministratie, samenstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften. Bij ons kantoor staan we graag voor u klaar en bieden onze diensten zowel op ons kantoor als op locatie aan.

Wij geven graag advies, vrijblijvend, maar altijd onderbouwd. Want wij vinden persoonlijk advies zeker zo belangrijk als de cijfers zelf. Wij kunnen snel en duidelijk adviseren, met een heldere blik en verstand van zaken.

U staat soms op onvoorziene momenten voor belangrijke beslissingen op bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch gebied. Op deze ogenblikken heeft u advies en hulp nodig en wilt u kunnen rekenen op flexibiliteit.

VASTE PRIJZEN

Onze diensten kunt u afnemen tegen vooraf gegarandeerde vaste maandbedragen zonder verrassing achteraf. U weet precies waar u aan toe bent, wat het kost en wat u er voor terugkrijgt. Binnen de gegarandeerde vaste maandbedragen kunt u ons gratis vragen stellen en een korte bespreking voeren over onderwerpen welke te maken hebben met uw onderneming, maar ook met uw privé situatie.

Van Baal 2.0  |  Postbus 217  |  8250 AE Dronten  |  De Dieze 34  |  8253 PS Dronten    |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  www.vanbaal20.nl